Friday, December 6, 2013

                                        

Zimsko zagrevanje :) 

Hey, creative comapany! Danas cemo se malo pozabaviti modom i modnim trendovima.Zima mozda kalendarski nije pocela, ali mnogi znaci nagovestili su njen dolazak(prvi sneg, coca cola-ina reklama, pocetak decembra...)

-Sneg je jedan od najlepsih modnih detalja:)
  • Kapice, rukavice, šalovi!                                                

Svi znamo da je neizbezan deo zimske opreme!Oni nikad ne izlaze iz mode, a i tako su cool! :)Sačuvaće vas od hladnoće, a tako su slatki!Pa cak i ako niste pristalice šarenih i otkačenih kapa i šalova, tu se one jednobojne!Ne one nisu dosadne, ponekad mogu izgledati veoma cool i chic!U trendu su cool kapice sa ušima različitih zivotinja,posebno meda i lisica! :)Neon kapice,najčešće pink i žute,pa zato ako ste NEON ovisnik takve kapice možete naći u New Yorker-u (http://www.newyorker.de/)!




Cipele♥
Martinke su ove godine prevazišle sve granice!Bilo da su šarene ili jednobojne, one su ove godine skroz IN!Njih možete kombinovati uz helanke,farmerke,pantalone,skinny jeans...Ako niste ljubitelj šara,šljokica i boja, uvek su tu dobre stare, diskretne crne!



Biker boots-njihova popularnost ne jenjava!Praktične,cool i opuštene,tako autoritivne i tako ženstvene!Blistava koža za neopank izgled totalno je IN ove sezone! :)Flat boots-nijedan trend ne može istisnuti klasičnu inspiraciju!Na prvi pogled,dosadne i obične...ali uz malo experimentisanja i poigravanja u stilovima,mogu vašu kombinaciju učiniti zanimljivijom i ženstvenijom ! 


-Biker boots-

-Flat boots-
*Boje i printovi^^
Što se tice boja, ove sezone popularne su crvena,kraljevska plava i zemljani tonovi!Naravno tu su i crna i bela i čuvene Black & White combinations uvek su In! Crna je za eleganciju, bela za razigranost,a ovaj trend nikada nece postati jednolica i dosadan!

-Black & White-
Pored toga,u trendu su i printovi!Floral,animal,tartan,bogata tekstura su za sve one koji vole da se poigravaju garderobom.Naravno za novogodišnju euforiju,šljokice! :)Bez njih praznici nisu isti.One uveseljavaju i ulepšavaju praznike,a isto tako i garderobu! :)






Buy, see ya in next post! ♥
P.S.Pratite nas i u sledecim postovima! 



8 comments:

  1. Hej extra ste fotke postavile, i meni treba malo ideja i inspiracije! Jos uvek nisam nasla tu savrsenu kapu za zimu pa ste mi dale i ideju gde. Pozzz

    http://stylesensemoments.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Hvala ti puno, bas nam je drago da smo te inspirisale! :) ♥

    ReplyDelete
  3. Slike su predivne, skroz u praznicnom duhu, u kakvom je citav post! :)
    Ocekujem da ce sledeci post biti nesto DIY :)

    ReplyDelete
  4. Hvala ti :) Da,sledeceg petka te ocekuje DIY post,pravicemo novogodisnje ukrase i bice mnogo zanimljivo ! Nadamo se da ce ti se svideti :) <3

    ReplyDelete
  5. Slike su predivne, hvala na savetima i inspiraciji! Ocekujem i da ce DIY post biti odlican! :) ♥

    ReplyDelete
  6. Hvala ti puno, bas nam je drago da smo te inspirisale! :) Nadamo se da ce ti se DIY post svideti! ♥

    ReplyDelete
  7. Bas mi se svidja vas blog, dopada mi se ovaj post bas, slike su divne, kao i savjeti.
    Takodje se nadam da ce uskoro neki DIY :)
    Ako zelis, bilo bi mi drago da posjetis moj blog - http://fashion-mess1.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Hvala ti! Sledeci post je DIY!♥ Nadam se da ce ti se dopasti! Poseticemo i tvoj blog! ♥

    ReplyDelete